Galeon venemallisto

etusivu galeon

GALEON- LAATUA VESILLÄ

Lue lisää »

 
 

Forbina venemallisto

etusivu forbina

PARASTA POHJOISMAISTA

Lue lisää »

 
 

Regal venemallisto

etusivu regal

INTOHIMONA ERINOMAISUUS

Lue lisää »

 

Stanley venemallisto

etusivu stanley

TIE FIKSUMPAAN VENEILYYN

Lue lisää »

 

Trawler venemallisto

etusivu trawler

LUONNOLLISESTI ERILAINEN

Lue lisää »

 
 

Nordec Nautic

Nordec Nautic Oy on vajaan 30 vuoden ajan keskittynyt maahantuomaan ja myymään laadukkaita moottorivenemerkkejä.

Nordec Nautic on auktorisoituna maahantuojana Galeonin lisäksi myös Forbina, Regal , Rhea Marine Trawler mallistolle ja Stanley Boats veneille. 

Myymme myös käytettyjä veneitä.

Veneiden rahoitusmahdollisuudet

Nordec Nautic tarjoaa sekä uusiin että vaihtoveneisiin monipuoliset ja kilpailukykyiset rahoitusmahdollisuudet, mm. Nordean A1- ja Santander-venerahoituksen kanssa olemme tehneet hyviä rahoitusratkaisuja.

Veneiden siirto- ja arviointipalvelut

Nordec Nautic on varteenotettava palvelun tarjoaja, jos tarvitsette ammattitaitoista veneen siirtoa, on kyseessä sitten moottori- tai purjevene. Kokemusta on sekä Itämereltä, että Välimereltä. Keskimäärin yrittäjälle kertyy noin 2500-3000 merimailia per kausi monenlaisilla veneillä.

Voimme myös tarjota veneen arvon arviointia pitkäaikaiseen kokemukseen nojaten. Olemme myös tehneet veneiden arviointeja jos asiakas haluaa ostaa käytetyn veneen jostain kauempaakin.

Finnboat jäsenyys

Nordec Nautic on Finnboat Keskusliiton jäsen. Jäsenyys antaa hyvän mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yrityksen ja alan toimintaa. Liiton tehtävänä on koota venealan yritykset saman katon alle ja edistää niiden toimintaa ja tervettä kilpailua sekä edistää veneilyä ja veneilyn turvallisuutta maassamme. Toiminnan pääpaino on alan näyttelyillä. Nordec Nautic on esillä sekä Helsingin kansainvälisillä Vene-messuilla helmikuussa, että Helsingin Uivassa venenäyttelyssä elokuussa.

Toimintapa

Vastuullisena ja auktorisoituna Galeon, Forbina, Regal ja Stanley Boats veneiden maahantuojana Nordec Nautic Oy:n asiakkaat voivat varmistua saavansa ensiluokkaisen veneen lisäksi ensiluokkaisen palvelun. Veneen luovutuksessa käydään läpi vene, sen varusteet ja veneen käyttöä helpottavat asiat. Tarvittaessa opastamme vaikka harrastuksen pariin aikovaa asiakasta/perhettä antamalla veneen hallintaan liittyvää koulutusta. Veneily on parhaimmillaan koko perheen harrastus ja haluamme osaltamme olla helpottamassa mukavan harrastuksen pariin aikovien alkua veneilyyn. Kokeneemmatkin merikarhut voivat saada vauhdilla kehittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjonnasta viimeisimmät uutiset uutuuksista luotettavalta yhteistyökumppanilta veneasioissa, Nordec Nautic Oy:ltä.